BLI MEDLEM

STÖTTA KLUBBEN I DITT HJÄRTA

BLI EN DEL AV NÅGOT STÖRRE
Dalkurd FF är föreningen som bara har funnits sedan 2004 men som redan har gjort ett rejält avtryck i fotbollssverige och blivit uppmärksammade världen över, tack vare sitt sociala engagemang. Vi drivs fortfarande framåt mycket tack vare det stora engagemanget från medlemmar och eldsjälar. Därför är medlemskapet viktigt. Ju fler medlemmar vi är, desto starkare blir vi. Förutom att du visar ditt stöd och vilken klubb ditt hjärta tillhör, så får du möjlighet att vara med och påverka beslut som rör föreningen.

 


MEDLEMSKAPET KOSTAR 250 KR / ÅR OCH PERSON.

Medlemskap i Dalkurd FF ger dig ett fullvärdigt medlemskap som ger dig möjligheten att rösta på årsmöten samt låter dig vara en del av Dalkurd-familjen.

BLI MEDLEM i DALKURD CLUB 2004. MEDLEMSKAPET KOSTAR 2004 KR / ÅR OCH PERSON.

Medlemskap i Dalkurd Club 2004 ger dig möjligheten att få rösta på årsmöten samtidigt som du får vara en del av Dalkurd-familjen. Utöver detta får du även ett säsongskort till alla hemmamatcher 2023 samt en Dalkurd-matchtröja.

BLI GULDMEDLEM I DALKURD FF. MEDLEMSKAPET KOSTAR 5000 KR / ÅR OCH PERSON.

Ett guldmedlemskap i Dalkurd FF ger dig möjligheten att få rösta på årsmöten samtidigt som du får vara en del av Dalkurd-familjen. Utöver detta får du även tre säsongskort till alla hemmamatcher 2023 samt en Dalkurd-matchtröja. Du får även till namn på Dalkurds hemsidan under "Tack-listan".